Pip’s Deerne Frummel van Yjovi

roepnaam : frummel, frummeltje of frutsel

Ouders : Pip van Yjovi en Langlifis ok Heila’s Folkvangr

stamboom :

Pip’s Deerne Frummel 3 april 2022, bijna 6 maanden oud

Ojee, ojee, ojee…… En dan gaat een kitten je zo in het hart zitten. Frummeltje was als kitten ziek. Op de leeftijd van 5 weekjes kreeg zij een blaasontsteking en daar moest ze al even last van hebben gehad. Groeien ging moeizaam, dus zeker tot de leeftijd van 7 weken ook in de nacht 2 extra voedingen en overdag ook extra melk. Zodra ik in de nacht beneden kwam liep ze naar mij toe. Dronk de melk en klom in mijn nek. Wat een heerlijke hummel, frummel. Maar….we zaten al aan het max aantal katten. Ik zou mijzelf geen kitten erbij hebben verkocht. Onmogelijk dat ze dus zou blijven. Echter wanneer mensen hun interesse toonden en vroegen of zij beschikbaar was schreeuwde alles in mij “NEE”. Toen kwam een stel voor 2 poesjes en frummel was nog over met 1 ander poesje, samen met nog een paar katertjes. Dus ik mijn verstand knop aan en oké….zou zij samen met het andere poesje mogen verhuizen dan moest dat maar. Echter, dit stel koos naast het andere poesje het broertje erbij uit. en niet Frummel. Tja, toen was het duidelijk: Frummel bleef.

En wat een heerlijke frummel, frutsel. Zo’n vrij en aanhankelijk kitten. Inmiddels heeft zij ook John om alle 4 haar pootjes gewonden. Echt niet de bedoeling, maar het is zo’n aanwinst voor ons en de groep en het voelt zo juist. Ze hoort gewoonweg bij ons ❤❤❤❤

Nu met 6 maanden is ze een heerlijke bengel. Mooi op gewicht en lang in body. Haar moeizame start kun je niet meer aan haar afzien.