Bente van Yjovi

Het verhaal van Bente lijkt op dat van Eefje. Ook van Sunna wilde ik een dochter uit een combi met Chester houden. Toen Bente geboren werd was Sunna ruim 8 jaar ( bijna 9 jaar). De bevalling zette niet door en na een echo werd besloten tot een keizersnede. Definitief Sunna haar laatste nestje. Ik heb de 7 kittens bijgeflest, omdat de melkproductie niet op gang wilde komen. Alle kittens uit dit nest waren uitzonderlijk knuffelig en op mensen gericht. 3 poesjes en 4 katers. Ik kon kiezen. Waarom Bente?  Best een lastige beslissing, maar zij was het die mij de nacht naar de geboorte mijn bed in joeg : ondanks een flesje bleef ze schreeuwen. Wat een lastpak 🙂  Maar wel de mijne. Uiteindelijk is ze een heerlijk kroelpoesje geworden; komt graag op schoot en tegen je opstaan.  Mijn meissie!

Geboren 7-9-2016

stamboom

Testresultaten:

PK def normaal  ( DNA uitslag 12-2-2108)

GSD IV normaal ( op basis van uitslag (groot)ouders die beide normaal zijn)

HCM , PKD en CIN normaal bevonden Juli 2018, onderzoek middels echo

 

Bente, februari 2021. Foto’s zijn gemaakt door Anne Meurs <3