Plannen

Tja, plannen……….zucht.

Nyefje zou uit logeren gaan bij de papa van Pip’s Deerne Frummel. Mooie afspraak met de kater van vriendin Brenda van cattery van Nahele. Frummel was nog niet aan de beurt; ergens in 2023 was vroeg genoeg. Nozem kater Uffe, nog zo’n baby, ging lekker op de supralorin ( chemische castratie), want hij begon plasjes buiten de kattenbak te doen en ligt nog zo heerlijk op bed te slapen bij ons. Laat hem nog maar even verder uitgroeien, was onze gedachte…. Konden we de combi Eefje met Moses nog een keer herhalen voor dat hij zijn kroonjuwelen in mag leveren. En dan Sanne op logeren bij Fons, voordat hij zijn kroonjuwelen in zou gaan leveren. Mooie plannen en mooie combinaties qua stamboom.

Tja , en dan….. Doen ze soms waar ze zelf zin in hebben en wat nog mogelijk bleek te zijn. Ondanks dat Uffe al 3 maanden op staafje stond wist hij toch nog 2 dames zwanger te krijgen: Nyefje en Frummel. Zijn vriendinnetjes. De plasjes buiten de kattenbak waren als snel weer in de kattenbak en zijn hormonen leken toch echt “in ruste”. Maar zijn zwemmers had hij toch nog actief weten te houden 😏.

Met de komst van de kittens van Nyefje en Uffe en die van Frummel en Uffe zijn dit wel de “plannen” voor 2022. Bij beschikbare kittens kunt u zien wat er voor moois uit de “snode” plannen van Uffe is gekomen!