kittens Senna en Moses

Op zondag 19 Mei, tijdens de uitslag van het euro-songfestival, beviel Senna van haar 5 baby’s.

Trotse papa is onze Moses.

stamboom 

 

Wij stellen hun kittens graag aan u voor 🙂

Wat groeien ze hard en wat zijn ze leuk <3.  12 weekjes oud alweer. Ze genieten ervan om in de tuin te ravotten en zetten de woonkamer dagelijks op z’n kop. Eerlijk is eerlijk: ze worden “geholpen” door onze rottweiler pup Mirco. ( een kleine terrorist in opleiding, dus zo lief)

Lisa en Simone zijn nog op zoek naar hun gouden mandje. Duncun en Flynn gaan gaan samen verhuizen. We zijn aan het bedenken of wij Ilse zelf willen houden.

Ilse ( in overweging) 

 

Lisa van Yjovi ( beschikbaar)

 

Simone van Yjovi ( beschikbaar)

 

Flynn ( besproken)

Duncun ( besproken)

/one_half]

 

Op onderstaande foto’s zijn de kittens 7 weekjes oud. Maken op dit moment kennis met onze nieuwe pup en tjonge, dat is spannend. Verder zijn ze actief, ondernemen en nieuwsgierig. Spelen doen ze samen, allen of met ons; zo’n verenstokje is geweldig 🙂

 

Ilse ( beschikbaar)

 

 

Duncun ( besproken)

 

Flynn Laurence ( besproken)

 

Lisa ( beschikbaar)

 

Simone ( beschikbaar)

 

 

Op onderstaande foto’s zijn de kittens 4 weekjes oud. Het zijn kleine , ondernemende druktemakers. Kunnen veel lawaai maken om iets duidelijk te maken variërend van “honger” tot “wij willen uit de kraamkist”. Ze spelen inmiddels met elkaar, soms heel hardhandig en dat wordt dan door broer of zuslief ook duidelijk aangegeven “auw”. Maar ze kunnen ook luid spinnen en kopjes geven en heel schattig en lief zijn <3

 

Ilse ( beschikbaar)

 

Duncun Rufus  ( besproken)

 

Flynn Laurence  ( besproken)

 

Lisa ( beschikbaar)

 

Simone ( beschikbaar) 

 

 

Op onderstaande foto’s zijn de kleintjes 10 dagen oud. Ze krijgen naast de melk van mama ook flesvoeding, de eerste week ook in de nacht. Aangezien ze de flesjes nog zo lekker aannemen, ga ik er maar mee door. Ze kunnen het schijnbaar goed gebruiken. 

 

Ilse  ( poes, beschikbaar)

 

Duncan ( kater, besproken)

 

Laurence ( kater, besproken)

 

Lisa  ( poes, beschikbaar)

 

Simone ( poes, beschikbaar)